sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BELEDÝYEDE ÝÞE GÝTMEYEN PERSONELE 23 AY MAAÞ ÖDENMÝÞ

  •  24 Nisan 2026 Cuma 10:48

Mersin’de Yeniþehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk operasyonunda dikkat çeken bir detay daha ortaya çýktý.

Ýddiaya göre, yurt dýþýna çýktýktan sonra geri dönmeyen bir personele tam 23 ay boyunca maaþ ödenmeye devam edildi. Bu kapsamda toplam 555 bin liranýn üzerinde ödeme yapýldýðý belirlendi.

10 Nisan’da düzenlenen operasyonda aralarýnda belediye baþkan yardýmcýsý ve üst düzey yöneticilerin de bulunduðu 31 þüpheli gözaltýna alýnmýþ, 12 kiþi tutuklanmýþtý. Þüphelilere ait çok sayýda taþýnmaz ve araca da el konuldu.

Soruþturmada, söz konusu personelin 2023 yýlýnda yurt dýþýna çýktýðý ve bir daha dönmediði tespit edildi. Ödenen maaþýn daha sonra geri alýndýðý iddia edilirken, bazý þüpheliler ise sorumluluðu reddetti.

Olayla ilgili soruþturma devam ediyor.

Paylaþ :
YILIN ÝLK ENFLASYON RAKAMLARI BELLÝ OLDU
71 MAHALLEDEN KADINLAR 71 KAZANDA YEMEK YAPTI
ÞEHÝR TÝYATROSU GENÇLERÝ ‘BÝLGE HEKÝM LOKMAN’ ÝLE BULUÞTURDU
MERSÝNLÝ TAEKWONDOCULARDAN BAÞARI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.